Tineri artiști în concert :: Mihail Doman - muzică instrumentală minimalistă cu influențe clasice și electronice - mklasica :: muzica clasică în România 
mklasica
MKLASICA
UN PROIECT MKLASICA MELOS
CLASIC E MODERN


ARTICOL MUZICĂ CLASICĂ

Tineri artiști în concert :: Mihail Doman - muzică instrumentală minimalistă cu influențe clasice și electronice
Tânăr muzician și compozitor de muzică instrumentală minimalistă și repetitivă, cu influențe clasice și electronice, Mihail Doman a lansat în 2017 "Arhythmology" - o poveste despre renaștere și noi începuturi. Albumul a fost gândit ca o coloană sonoră fără film și reprezintă într-un anumit fel viziunea sa asupra condiției umane.

Mihail Doman In Concert aduce Arhythmology mai aproape de ascultători, cu o instrumentație redusă la esențial, minimalistă și intimă, inspirată de Olafur Arnalds și Ludovico Einaudi. Concertele vor fi susținute la pian și vor cuprinde și piese de pe urmatorul album - Neptune, proiect care se află încă în lucru. Vor fi de asemenea interpretate piesele care nu sunt incluse într-o compilație, piese care marchează stări și momente în timp, fiind concepute ca niște snapshot-uri muzicale.Mihail Doman In Concert la Teahouse 5
Joi, 20 septembrie 2018, ora 20:00
Organizator: Teahouse 5 - strada Olimpului 13, București

Mai multe informații despre artist la https://mihaildoman.com


Autor:Citiţi şi alte articole muzică clasică

stiri icon

Ştiri muzică clasică


Filarmonica de Stat Sibiu răspunde unei nevoi exprimate tot mai des de către publicul meloman și, începând de luni, 22 aprilie 2019, va pune în vânzare bilete și în mediul online. ”Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate” a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii de Stat Sibiu.
2019-04-19

Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu invită publicul sibian joi, 18 aprilie 2019, ora 19:00 la Sala Thalia, într-o călătorie muzicală alături de cunoscutul dirijor român Tiberiu Soare și tânărul percuționist și compozitor Alexandru Anastasiu.
2019-04-16

Citiţi şi alte ştiri muzică clasică

concerte icon

Concerte muzică clasică


Vizualizaţi toată agenda de concerte muzică clasică