Tineri artiști în concert :: Mihail Doman - muzică instrumentală minimalistă cu influențe clasice și electronice - mklasica :: muzica clasică în România 
mklasica
MKLASICA
UN PROIECT MKLASICA MELOS
CLASIC E MODERN


ARTICOL MUZICĂ CLASICĂ

Tineri artiști în concert :: Mihail Doman - muzică instrumentală minimalistă cu influențe clasice și electronice
Tânăr muzician și compozitor de muzică instrumentală minimalistă și repetitivă, cu influențe clasice și electronice, Mihail Doman a lansat în 2017 "Arhythmology" - o poveste despre renaștere și noi începuturi. Albumul a fost gândit ca o coloană sonoră fără film și reprezintă într-un anumit fel viziunea sa asupra condiției umane.

Mihail Doman In Concert aduce Arhythmology mai aproape de ascultători, cu o instrumentație redusă la esențial, minimalistă și intimă, inspirată de Olafur Arnalds și Ludovico Einaudi. Concertele vor fi susținute la pian și vor cuprinde și piese de pe urmatorul album - Neptune, proiect care se află încă în lucru. Vor fi de asemenea interpretate piesele care nu sunt incluse într-o compilație, piese care marchează stări și momente în timp, fiind concepute ca niște snapshot-uri muzicale.Mihail Doman In Concert la Teahouse 5
Joi, 20 septembrie 2018, ora 20:00
Organizator: Teahouse 5 - strada Olimpului 13, București

Mai multe informații despre artist la https://mihaildoman.com


Autor:Citiţi şi alte articole muzică clasică

stiri icon

Ştiri muzică clasică


Un nou eveniment din Stagiunea „Cartografii sonore” promite o experiență culturală inedită: O seară de operă la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi. Marți, 12 februarie 2019, de la ora 18:00, vor concerta două voci ale operei românești: soprana Veronica Anușca și mezzo-soprana Daniela Chihaia Popa și invitații lor.
2019-02-07

Al treilea sezon al Stagiunii de colecție de la Biblioteca Națională a României (Bd. Unirii nr. 22) continuă luni, 11 februarie 2019, de la ora 17,30 cu o nouă serată eveniment ce propune un program alcătuit din opusuri ale marilor aniversați ai anului: Felix Mendelssohn, Paul Constantinescu și Modest Musorgski.
2019-02-05

Citiţi şi alte ştiri muzică clasică

concerte icon

Concerte muzică clasică


Eveniment: Concert vocal-simfonic
Unde: Târgu Mureș, Palatul Culturii
Când:


Eveniment: Concert simfonic
Unde: Arad, Sala Palatului Cultural
Când:


Eveniment: Concert simfonic
Unde: Oradea, Filarmonica Oradea
Când:


Vizualizaţi toată agenda de concerte muzică clasică