„Pescuitorii de perle” la Opera Română Craiova :: 16 februarie 2019 - mklasica :: muzica clasică în România 
mklasica
MKLASICA
UN PROIECT MKLASICA MELOS
CLASIC E MODERN


ARTICOL MUZICĂ CLASICĂ

„Pescuitorii de perle” la Opera Română Craiova :: 16 februarie 2019
„Pescuitorii de perle”, producția Operei Române Craiova, o creație a regizorului francez l’Oiseleur des Longchamps, revine în această săptămână în fața publicului craiovean.

Mai puțin ascultată față de mult îndrăgita „Carmen”, compoziția lui Georges Bizet este o bijuterie muzicală căutată de melomani în întreaga lume.

Spectacolul Operei Române Craiova a avut premiera în iunie 2017 și de atunci se bucură de succes în rândul spectatorilor. Craiovenii pot asculta sau reasculta capodopera lui Bizet, sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 19.00, în sala Cercului Militar.

Renata Vari, soprana Operei Române Craiova, va fi frumoasa Leïla, soliștii italieni Allesandro D’Acrissa și Francesco Baiocchi vor interpreta Nadir și Zurga, iar baritonul craiovean Ioan Cherata va interpreta rolul Nourabad. Soliștilor li se vor alătura Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Rezervările pot fi făcute la agenția de bilete a Operei Române Craiova din strada Mihai Viteazul nr. 7, la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.


Autor:Citiţi şi alte articole muzică clasică

stiri icon

Ştiri muzică clasică


Filarmonica de Stat Sibiu răspunde unei nevoi exprimate tot mai des de către publicul meloman și, începând de luni, 22 aprilie 2019, va pune în vânzare bilete și în mediul online. ”Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate” a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii de Stat Sibiu.
2019-04-19

Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu invită publicul sibian joi, 18 aprilie 2019, ora 19:00 la Sala Thalia, într-o călătorie muzicală alături de cunoscutul dirijor român Tiberiu Soare și tânărul percuționist și compozitor Alexandru Anastasiu.
2019-04-16

Citiţi şi alte ştiri muzică clasică

concerte icon

Concerte muzică clasică


Vizualizaţi toată agenda de concerte muzică clasică